Payroll

Welke taken neemt Snel Payrolling van mij over?

Omdat wij de juridische werkgever zijn nemen we alle arbeidsrechterlijke risico’s van u over. Dit houdt in dat wij alle administratieve werkzaamheden, zoals het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen voor u uitvoeren.

Wat moet ik als opdrachtgever zelf blijven doen?

Als opdrachtgever bepaalt u zelf de belangrijke kernzaken, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkes van belang zijn. Kortom, er verandert dus niets op de werkvloer.
Voor wie is Snel Payrolling interessant?

Snel payrolling is interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt. Dit vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter arbeidskrachten in te kopen. Het maakt hierbij niet uit of het een kortlopend project of een langetermijntraject betreft