Over Snel Uitzendbureau

Snel Uitzendbureau heeft als missie de infrastructuur van arbeid fors te ontwikkelen en haar bijdrage in de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling van de regio Noordoost Groningen verder te verstevigen. Dit doen wij voor onze klanten, medewerkers, kandidaten, studenten, opleidingen en bewoners binnen de regio Noordoost Groningen en de provincie in haar geheel.

Waar de regio Noordoost Groningen met betrekking tot werken en wonen bekend staat als een krimpgebied zijn er ontwikkelingen gaande welke vragen om een gerichte invulling van arbeid. Deze invulling ligt in het verlengde van de volgende actualiteiten:

· de groei van Eemshaven als logistieke hub;

· de opkomst van productiewerkzaamheden in Eemshaven;

· de groei van het havenwezen en het chemiepark in Delfzijl;

· de komst van nieuwe bedrijven en uitbreiding van de gevestigde orde.

 

De genoemde ontwikkelingen geven nieuwe impulsen aan de logistieke groei en infrastructuur van arbeid binnen de regio. Als gevolg hiervan neemt de vraag naar flexibele oplossingen op het gebied van arbeid toe. Dit geldt voor zowel grotere als kleinere bedrijven, flexibele als vaste banen en banen met verschillende opleidingsniveaus.

Strategisch partner 2021

Snel Uitzendbureau is met haar ligging gesetteld in het hart van de gemeente Het Hogeland. Met een persoonlijke benadering en de wil om net dat ene stapje harder te lopen is het de visie van Snel Uitzendbureau om de logische keuze te zijn op alle vraagstukken van arbeid in de regio.

Eemsdelta Expo 2017

Ook wij staan woensdag 14 en 15 juni  op de Eemsdelta Expo 2017, dit is het Business to Business event voor de Eemsdelta. Er komen ruim 120 regionale en nationale bedrijven. De openingstijden zijn woensdag 14 juni van 12.00 uur tot 20.00 uur en donderdag 15 juni van 10.00 uur tot 18.00. Deze beurs vindt plaats op de bedrijvenpark Fivelpoort te Appingedam.

Vacatures

Nieuwe vacatures online bij SNELuitzendbureau. Reageer snel en vindt je nieuwe baan. Lees meer >

Vakantiebaan

Op zoek naar een leuk vakantiebaantje? Zoek niet verder en solliciteer Snel! Lees meer >

Inschrijven

Schrijf je in voor die ene leuke baan met goede verdiensten bij SNELUitzendbureau.nl Lees meer >

Payroll

Zelf personeel in dienst nemen brengt naast administratieve lasten ook juridische en ziekte risico’s met zich mee. Snel Payrolling neemt deze lasten en risico’s graag van u over. Lees meer >

Werving en selectie

Is het tijd om een nieuwe medewerker aan uw onderneming toe te voegen? Snel Uitzendbureau zoekt voor u graag de juiste persoon die past op uw bedrijf, en nog belangrijker, die past bij u als ondernemer. Lees meer >

Detacheren en uitzenden

Opzoek naar een flexibele, vakbekwame oplossing voor uw arbeidspiek? Snel Uitzendbureau helpt u graag verder! Lees meer >