Op zoek naar een baan? Dan gaan wij voor jou aan de bak!

Dat jij een topper bent wisten we allang. We willen je dan ook graag beter leren kennen! Geef aan waar je wensen liggen en wat je op korte en lange termijn wilt bereiken. Dan gaan wij voor jou op zoek naar die ene baan die het beste bij jou past. Klinkt dat als muziek in de oren? Laat je CV achter of neem direct contact met ons op via tel nr. 0595-252117.

CV uploaden

Je kunt natuurlijk ook op een van onze openstaande vacatures reageren.

Ronald Sebastian over Snel:

“M’n hoofdvak is beveiliging. Ik werkte in de Eemshaven veel als beveiliger bij cruiseschepen, maar daar zat elke keer 3 maand tussen. Ik wilde meer werken. Ik kende wel wat jongens die via Snel aan het werk waren, hoorde goede verhalen en heb me toen bij ze ingeschreven. Na een week werd ik al gebeld. In eerste instantie alleen om tussen de schepen door te werken. Omdat er begin dit jaar een cruiseschip is uitgevallen werk ik nu constant voor Snel, en voor meerdere opdrachtgevers. Sloopwerkzaamheden, op de heftruck, schepen laden en lossen. Vooral het havenwerk bevalt mij goed. Ik ben blij met Snel. Het is een leuk bedrijf, de lijntjes zijn kort. Je kunt ze altijd bellen. Ik werk veel, het geld is altijd keurig op tijd en als ik een keer een dag vrij wil wordt er altijd iets geregeld.”

Direct inschrijven

Schrijf je online in, vul je profiel aan en zie direct of er matches zijn met onze openstaande vacatures.

Veelgestelde vragen

Je schrijft je in via onze website. Hier kun je je cv uploaden, je profiel aanvullen en aangeven wat je zoekt. Je ziet zo direct of er interessante vacatures voor je zijn en wij nemen contact met je op om een intake gesprek in te plannen.

Je mag ook op deze pagina je CV achterlaten. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op.

Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen benaderen we je voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en gaan we samen kijken wat we voor jou kunnen doen.

Heb je gereageerd op een openstaande vacature? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Zien we kans op een match? Dan sturen we jouw cv door naar de opdrachtgever. Op basis van je cv & profiel wordt je al dan niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Deze geeft ons een terugkoppeling van het gesprek waarna wij weer contact met jou opnemen.

Ben je ziek? Meld dit bij zowel de opdrachtgever als bij ons. Je belt voor 09:30 naar 0595-252 117. Wij verwerken vervolgens je ziekmelding.

Ben je weer beter? Dan meldt je dit bij ons. Wij informeren de opdrachtgever en het payrollbedrijf. Ben je al aangemeld bij het UWV? Dan meld je jezelf hier ook weer beter.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen richtlijnen en standaarden over hoe zij de uren verwerken. Veelal wordt er gewerkt met een urenbriefje. Deze dien je elke week in te vullen en te laten ondertekenen bij de opdrachtgever. Mocht je vragen hebben over hoe het werkt bij het bedrijf waar jij voor werkt? Bel ons dan op telefoonnummer 0595-252 117 of stuur een e-mail naar [email protected]

Wij verlonen elke week op de woensdag. De urenbriefjes dienen wel maandag vóór 12 uur binnen te zijn. Anders loop je het risico dat de uren niet meer worden verwerkt.

Opgebouwde verlofuren kun je laten uitbetalen. Dit kan op twee manieren. Je neemt verlof op voor dagen die je vrij bent. Of je verzoekt ons opgebouwde verlofuren uit te betalen. Heb je vragen over je uren en/of verlof? Mail ons naar [email protected]

Ben je niet meer werkzaam voor Snel Uitzendbureau? Dan plaatsen we je op ‘inactief’. Dit doen we wanneer je bent gestopt of wanneer je langer dan 6 weken niet voor ons hebt gewerkt. Wanneer ons payrollbedrijf de melding krijgt dat je niet meer werkzaam bent worden al je reserveringen in 1 keer uitbetaald.

Jouw cao is afhankelijk van de opdrachtgever waar je voor werkt. Voor meer informatie kun je bellen naar 0595-252 117 of mailen naar [email protected]

Dit kan op twee manieren: telefonisch 0595- 252 117 (ma-vrij van 08:30-17:00) of per email naar [email protected]

Wij houden het fasensysteem volgens het NBBU aan. Het fasensysteem is onderverdeeld in 4 fasen van verschillende duur, te weten:

  • Fase 1: 26 weken
  • Fase 2: 52 weken
  • Fase 3: maximaal 4 jaar en 6 contracten
  • Fase 4: onbepaalde tijd
Uploading
Spring naar toolbar