We staan voor je klaar

Jouw groei en continuïteit zijn onze zorg.

Wat de vraag ook is, wij gaan geen opdracht uit de weg.
Met de handen uit de mouwen en de voeten in de klei doen wij er alles aan om de klus te klaren. Meer lezen over Snel uitzendbureau?

Onze dienstverlening

Op zoek naar een werknemer? Aan de hand van het gewenste profiel gaan we op zoek naar die ene kandidaat. Gezamenlijk selecteren we de juiste persoon, waarna wij deze in dienst nemen. Vervolgens gaat de kandidaat bij jou aan de slag.

Waarom uitzenden en niet direct in dienst?

 • Maximale flexibiliteit;
 • Uitbesteding werving & selectie;
 • Snelle inzet door brede pool kandidaten;
 • Uitsluitend kosten van gewerkte uren volgens vooraf overeengekomen afspraken;
 • Na 1040 uur voor Snel te hebben gewerkt kun je met aanzienlijk minder risico op een mismatch de kandidaat in dienst nemen;
 • Geen loonadministratie

Je wilt die ene werknemer voor langere tijd aan je binden? We stellen een detacheringsovereenkomst op en sluiten een opdrachtovereenkomst af. Nu ben je voor langere tijd verzekerd van de inzetbaarheid van die ene  kandidaat.

Waarom detachering en niet in eigen dienst of uitzenden?

 • Maximale flexibiliteit;
 • Geen juridische verplichtingen en werkgevers risico’s;
 • Helderheid in loonkosten voor langere periode;
 • Kennis, ervaring en loyaliteit werknemer;
 • Geen loonadministratie;
 • Geen kosten bij ziekte

Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Uitzendbureau in de bouw

“Snel is van alle markten thuis. Voor ons is dit een groot voordeel, medewerkers van Snel zijn voor verschillende werkzaamheden inzetbaar. Nieuw personeel dat zich rechtstreeks aanbiedt vragen we dan ook eerst via Snel voor ons te werken. Waar Snel zich in onderscheidt is de onderlinge samenwerking. Deze verloopt altijd persoonlijk en heel vriendelijk. Het is een goed en sociaal uitzendbureau.”

Jack Bloeming, Gebr. Borg

“Een paar jaar geleden gingen we door een fase van groei. Om deze groei op te vangen waren we op zoek naar een extra partij die ons in deze flexibiliteit kon voorzien. Via andere partijen en onze eigen medewerkers hoorden we goede verhalen over Snel. In het begin zijn we met een paar jongens gestart, daar zaten gelijk goede jongens bij. Sindsdien is de pool van medewerkers uitgebreid. Het voordeel van Snel is dat ze goed zijn ingericht op havenwerkzaamheden. Het zijn nuchtere toegankelijke mensen, de lijnen zijn kort. Om het havenwerk nog beter en veiliger te laten verlopen werken we samen met Snel en nog een partij aan een goede basiscursus voor havenpersoneel. Dit vinden we een mooie ontwikkeling.”

Sander Fopma, Wijnne Barends

Offshore uitzendbureau

Branches waarin wij werkzaam zijn

GWW

Voeten in de klei

Voeten in de klei

HAVEN

Haven de beste stuurlui

De beste stuurlui

BOUW

Bouw

Handen uit de mouwen

SCHOONMAAK

Schoonmaken

Spik en span

SLOOP

Breken met handen

AGRARISCH

Thuis op het land

Thuis op het land

INDUSTRIEEL REINIGEN

Schoon

Fit en fris

PRODUCTIE

Productie onmisbare schakels

Onmisbare schakels

HOUT

greg-rosenke-yQ9slR8E5jM-unsplash

Buigt mee

ADMINISTRATIEF

Administratief & Commercieel

Spin in het web

GROENVOORZIENING

luis-feliciano-9EH5AkClwZ0-unsplash

Groene vingers?

TRANSPORT & LOGISTIEK

Transport & Logistiek

Altijd in beweging

Neem contact met ons op via 0595-252117. Dan maken we een afspraak en bespreken we de mogelijkheden. We zetten vervolgens de vacatures uit en verzorgen de eerste intake gesprekken. Op basis van deze gesprekken selecteren we een aantal kandidaten. Jij beslist of je kandidaten wilt uitnodigen voor een gesprek. Mocht dit gesprek aan beide kanten goed verlopen dan zorgen wij voor de administratieve afhandeling omtrent de plaatsing van de kandidaat.

Aan de hand van het brutoloon bepalen we het tarief. In het tarief is het brutoloon berekend, maar ook de werkgeverslasten en de overige loonkosten. Snel Uitzendbureau brengt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren in rekening, waardoor je geen risico loopt in geval van leegloop, ziekte, vakantie- en feestdagen of tijdelijke vermindering van werk.

Wanneer een uitzendkracht niet komt opdagen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0595-252 117. We achterhalen de reden van absentie en zoeken, indien gewenst, naar vervanging.

Je kunt een medewerker overnemen nadat deze minimaal 1040 uur heeft gewerkt via Snel Uitzendbureau.

Uploading
Spring naar toolbar