Snel extra team

Inschrijven bij SNEL uitzendbureau: hoe gaat dat?

Wanneer je op zoek bent naar een leuke, nieuwe uitdaging op werkgebied, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zelf op internet op zoek gaan naar vacatures, maar je kunt je óók inschrijven bij SNEL Uitzendbureau. Wanneer je je als werkzoekende bij ons inschrijft gaan we voor jou én met jou op zoek naar die ene baan die perfect bij jou past. Maar wat doet een uitzendbureau eigenlijk? En het inschrijven bij een uitzendbureau; hoe gaat dat in zijn werk?

Inschrijven bij SNEL Uitzendbureau

Ben jij op zoek naar werk? Dan ben je bij SNEL Uitzendbureau aan het juiste adres. Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden om je bij ons uitzendbureau in te schrijven. Allereerst bieden we doorlopend verschillende vacatures aan. Zit er een vacature bij die perfect bij jou past? Dan kun je via een online sollicitatie op de vacature reageren. Zit er niet meteen een specifieke vacature voor jou tussen, maar zou je wel graag door ons geholpen worden bij het vinden van een baan? Dan kun je je via het sollicitatieformulier een open sollicitatie bij ons doen. En ben je toevallig in de buurt? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om je bij ons op kantoor even in te komen schrijven. Een afspraak maken is hierbij niet nodig.

De intake na inschrijving bij SNEL Uitzendbureau

Wanneer je je als werkzoekende bij SNEL Uitzendbureau hebt ingeschreven, nemen we binnen twee dagen contact met je op. Hierbij nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we samen bespreken welke wensen je precies hebt en hoe wij hier als uitzendbureau een rol in kunnen gaan spelen. Kom je naar aanleiding van een specifieke vacature waar je op gereageerd hebt? Dan zullen we die meteen met je bespreken. Dit eerste kennismakingsgesprek zal ongeveer een half uur tot een uur duren.

Ik sta ingeschreven bij het uitzendbureau. Wat nu?

Als de kennismaking achter de rug is en de inschrijving is voltooid, zullen wij je als kandidaat in ons systeem zetten. Vinden we binnen dit systeem een match tussen jou en een eventuele nieuwe werkgever? Dan sturen we je cv direct door naar het desbetreffende bedrijf. Mochten we nog geen passende vacature voor je hebben openstaan, gaan we voor je op zoek naar een geschikte plek bij een bestaande of nieuwe klant.

Uploading
Spring naar toolbar