afbeelding

Nieuw jaar en nieuwe collega!

Vanaf december (2020) is het team van Snel Uitzendbureau uitgebreid met Rolf van der Molen. 
Rolf vult het team goed aan als enthousiaste intercedent. 

‘Geen uitdaging is mij te groot! Als Intercedent ben ik verantwoordelijk en aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten maar ook voor uitzendkrachten. Deze rol geeft mij heel veel energie. Ik ga altijd op zoek naar de persoon achter het C.V. of achter het functieprofiel die op mijn bureau ligt. Dit doe ik door goede en ontspannen gesprekken te voeren met nieuwe kandidaten. Ik probeer altijd een win-win-win situatie te creëren; de opdrachtgever heeft een nieuwe kracht, de uitzendkracht heeft een nieuwe uitdagende baan en Snel Uitzendbureau heeft een tevreden opdrachtgever en uitzendkracht.

Samen met mijn vrouw en 2 zoons wonen we in Gerkesklooster (inderdaad Friesland). Mijn grote passie is voetbal en door een blessure helaas genoodzaakt om voortijdig te stoppen. Nu ben ik als KNVB-scheidsrechter nog steeds zaterdag op de velden te vinden in zowel provincie Groningen als Friesland.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of personeel? Kom gerust langs, de koffie staat klaar!’

Reacties zijn gesloten

Uploading
Spring naar toolbar