afbeelding

Ontwikkeling & Groei

Ontwikkeling & Groei

Dat is het thema waarover wij in het eerste kwartaal van 2021 met regelmaat berichten gaan plaatsen en we trappen af met Vakland het Hogeland.

Eind vorig jaar werd bekend dat de plannen van deze organisatie, het bouwen van drie ontwikkelcentra, zijn goedgekeurd door het Nationaal Programma Groningen.
Het is de bedoeling dat alle inwoners van het Hogeland hier terecht kunnen om zich op verschillende vakgebieden bij- of om te scholen. Een geweldig plan!

Bij- of omscholing van potentieel personeel in deze regio is zeker geen overbodige luxe. Als Uitzendbureau hebben wij dagelijks te maken met de kloof tussen de personeelsvraag van bedrijven en werkzoekenden. We vinden het daarom ook fijn dat we onze ervaringen mogen delen met de werkgroep van Vakland het Hogeland en zo bij kunnen dragen aan deze ontwikkelcentra.  Eén van de kwartiermakers van Vakland het Hogeland is Ernst Ottens. Ernst is directeur van Werkplein Ability in Uithuizen, waar hij met het project Noorderhuizen al een succesvol ‘ontwikkelcentrum’ heeft opgebouwd. Snel Uitzendbureau heeft een aantal deelnemers van Noorderhuizen bij opdrachtgevers kunnen plaatsen. Aan het eind van deze maand zullen we één van deze deelnemers uitlichten in blog, waaruit de groei en ontwikkeling ook weer duidelijk naar voren zal komen. Op deze manier dragen we graag een steentje bij aan de ontwikkeling van de regio.

We wensen Vakland het Hogeland veel succes bij de verdere ontwikkeling van de plannen!

Kijk voor meer informatie deze ontwikkelcentra op  https://vaklandhethogeland.nl/over-vakland-het-hogeland/  

Reacties zijn gesloten

Uploading
Spring naar toolbar