Snel Uitzendbureau B.V. 

 

Een partner die als missie heeft de infrastructuur van arbeid te ontwikkelen
en haar bijdrage in de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling
van de regio Noordoost Groningen
verder te verstevigen.

 

Snel Uitzendbureau B.V. is in 2014 opgericht door Justin Wieringa.
Met ervaring in de uitzendwereld en extra motivatie door een Minor Ondernemerschap
zette hij als 21 jarige de stap naar de Kamer van Koophandel.
De eerste jaren is Snel Uitzendbureau B.V. door succesvolle inzet op grote
sloop- en demontagewerkzaamheden vlot gegroeid.

Ondanks deze groei nam Justin het strategische besluit zich niet meer alleen op
sloopwerkzaamheden te richten, maar ook een kijkje te nemen in zijn eigen achtertuin,
de Eemsdelta. Een bedrijvige Eemshaven en de groeiende vraag naar personeel
zijn twee belangrijke ingrediënten geweest voor de stabiele groei van Snel Uitzendbureau.

Tegenwoordig wordt Snel Uitzendbureau gerund door twee jonge ondernemers!
Janneke Kuiper is vanaf 1 januari 2020 mede-eigenaar van het bedrijf.

Ons team

Justin

Justin Wieringa
Eigenaar

Wanneer ik niet in m’n kantoor ben neemt Zorro (Pomsky, kruising Husky en Pomeriaan) mijn zaken waar. Samen gaan we geen opdracht uit de weg, steken we de handen uit de mouwen en lopen graag een tandje harder. Heb je last minute een groep mensen nodig? Een avontuur buiten de landsgrenzen? We gaan de uitdaging voor je aan!

Meer privé: woon ik samen met m’n vriendin in Spijk. Met vrienden ga ik graag op pad of kijk ik een potje voetbal in de Euroborg. M’n leven heb ik prima op orde, ik buffel voorlopig nog even vrolijk verder. Work hard play harder.

Planning & Personeel  06-82667207
[email protected]

Aysha

Aysha van der Wenden
Administratie

Heb je het over de uren of facturen? Dan moet je bij mij zijn. Ook al ben ik maar 1.64 hoog, administratief reik ik veel verder. Terwijl Justin en Janneke rondvliegen om de wereld te veroveren zorg ik dat alles op kantoor lekker loopt.

SNEL is een team en samen pakken we de (aan)vragen op. Ik vind ook dat er altijd wel tijd is voor een bak koffie,
zo blijf je mooi met elkaar in contact. Contact en duidelijke communicatie zijn key als je je medewerkers en opdrachtgevers goed wil bedienen.

Ik werk al bij Snel sinds eind 2017 en in deze jaren heb ik de eer gehad om dit bedrijf te zien groeien en bloeien. Ik ben trots dat ik daar nog steeds een deel van mag uitmaken.

Meer privé: in het weekend ga ik er graag met mijn gezin op uit. Quality time met mijn gezin vind ik erg belangrijk. Wanneer het weer slecht is vind je mij heerlijk op de bank met een kop thee en een goed boek voor mijn neus.

Administratie 06-83951079
[email protected]

Janneke

Janneke Kuiper
Eigenaar

Met een lach op m’n gezicht loop ik overal naar binnen. In deze regio liggen de kansen voor het oprapen. Je moet ze zien en er dan vol voor gaan! Springen doe ik natuurlijk niet zomaar, ik denk graag wat stappen vooruit.
Zo creëren we voor elke situatie de beste oplossing. 

Ik heb veel interesses en verveel me daarom nooit. De week mag van mij ook wel 10 dagen hebben! Ik heb een hele leuke vriend, wel moet hij me delen met mijn andere grote passie, (klassieke) muziek. Ik speel graag in een orkest of koor, of thuis achter de piano. Daarnaast ben ik betrokken bij verschillende projecten in de regio en bestuurslid van de Northern Netherlands Plastic Foundation en de Northsea WindHub. Tot slot doe ik om fit te blijven veel aan sport.

Planning & Personeel 06-82667207
[email protected]

Alex

Alex van der Laan
Finance & Control

Als accountant houd ik van cijfers en procedures, maar nog meer van de mensen en verhalen achter de cijfers.
Ik ben dienstverlenend ingesteld, met het stellen van goede vragen draag ik graag bij aan de ontwikkeling van anderen. 

Ik woon samen met mijn lieve vrouw en zoontje in Bedum. Muziek is mijn passie, ik speel cornet bij Brassband Immanuël en saarnaast ben ik bestuurlijk actief bij St. Avondmuziek Uithuizermeeden. Ook zet ik mij in voor de Northern Netherlands Plastic Foundation, waar ik mij bezig houd met educatieprojecten en subsidieaanvragen.

Finance & Control 0595-252117
[email protected]

Ellen

Ellen Nissink
Recruitment & Relatiebeheer

Heb je vragen over vacatures of ben je op zoek naar personeel. Samen onder het genot van een kopje koffie of thee kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ik ben werkzaam als intercedent bij Snel Uitzendbureau sinds oktober 2021. Hiervoor heb ik jarenlang in de uitzendbranche gewerkt in diverse functies.
Mijn passie is dan ook om de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen, want plezier in je werk is het allerbelangrijkste!

Meer privé: in mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd aan mijn gezin, met twee kids op kamers en nog een op de basisschool vind ik het leuk om zoveel mogelijk samen te ondernemen. Daarnaast ben ik gek op koken, reizen, lekker uit eten gaan, wandelen en in de tuin bezig zijn.

Recruitment & Relatiebeheer 06-10995007
[email protected]

Stefan Bos
Sloop- en demontagewerk

Geen project is mij te groot! Als projectleider van de sloopafdeling kun je me inmiddels overal in het land vinden. Met de sloophamer in mijn rechter hand, en de planning in mijn linker zorg ik er voor dat er geen pand aan ons voorbij gaat, die we niet hebben gestript.

Samen met mijn geweldige vrouw wonen we in Groningen.
‘Ondernemen is mijn passie en geloof mijn fundament’, begin over één van beide zaken en je bent voorlopig nog niet van me af!

Sloop- en demontagewerk 06-83193922
[email protected]

Christian

Christian Hanenburg
Planning Sloop- en demontagewerk

Mijn naam is Christian Hanenburg, ik ben geboren en getogen in het Uithuizermeeden. Ik ben begonnen bij SNEL als uitzendkracht en heb hierbij ook verschillende certificaten gehaald en veel mogelijkheden gekregen om door te groeien in de dingen die ik leuk vind om te doen. Ik ben nu werkzaam als planner voor Snel Projectservice en doe dit met veel plezier. Ik vind de uitdaging om de planning rond te krijgen erg leuk en vind het fijn om elke dag contact te hebben met mensen,
medewerkers en klanten.

Planning Sloop- en demontagewerk 06-11841565
[email protected]

Uploading
Spring naar toolbar