Snel Uitzendbureau. Sinds 2014.

Snel Uitzendbureau is in 2014 opgericht door Justin Wieringa. Met ervaring in de uitzendwereld en extra motivatie door een Minor Ondernemerschap zette hij als 21 jarige de stap naar de Kamer van Koophandel. De eerste jaren is Snel Uitzendbureau door succesvolle inzet op grote sloop- en demontagewerkzaamheden vlot gegroeid.

Ondanks deze groei nam Justin het strategische besluit zich niet meer alleen op sloopwerkzaamheden te richten, maar ook een kijkje te nemen in zijn eigen achtertuin, de Eemsdelta.

Dat bleek een gouden zet. Door ‘met de handen uit de mouwen’ in te spelen op de groei van de Eemshaven en de daarmee samenhangende vraag naar personeel heeft Snel zich kunnen ontwikkelen tot wat het vandaag is geworden:

Een partner die als missie heeft de infrastructuur van arbeid te ontwikkelen en haar bijdrage in de economische, maatschappelijke en sociale ontwikkeling van de regio Noordoost Groningen verder te verstevigen.

Dit doet Snel voor haar klanten, medewerkers, kandidaten, studenten, opleidingen en bewoners binnen de regio Noordoost Groningen en de provincie in haar geheel.

Waar de regio Noordoost Groningen met betrekking tot werken en wonen bekend staat als een krimpgebied zijn er ontwikkelingen gaande welke vragen om een gerichte invulling van arbeid. Deze invulling ligt in het verlengde van de volgende actualiteiten:

  • De groei van Eemshaven als logistieke hub;
  • De opkomst van productiewerkzaamheden in Eemshaven;
  • De groei van het havenwezen en het chemiepark in Delfzijl;
  • De komst van nieuwe bedrijven en uitbreiding van de gevestigde orde.

De genoemde ontwikkelingen geven nieuwe impulsen aan de logistieke groei en infrastructuur van arbeid binnen de regio. Als gevolg hiervan neemt de vraag naar flexibele oplossingen op het gebied van arbeid toe. Dit geldt voor zowel grotere als kleinere bedrijven, flexibele als vaste banen en banen met verschillende opleidingsniveaus.

Strategisch partner 2021

Snel Uitzendbureau is met haar ligging gesetteld in het hart van de gemeente het Hogeland. Met een persoonlijke benadering en de wil om net dat ene stapje harder te lopen is het de visie van Snel Uitzendbureau om de logische keuze te zijn op alle vraagstukken van arbeid in de regio én daarbuiten.

Onze certificeringen:

  • Onze partner WePayPeople (backoffice en verloning) is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd.
  • Verder is Snel Uitzendbureau aangesloten bij de branche vereniging NBBU.

Direct contact

Neem contact op met Snel UItzendbureau

Ons team

Justin - Snel Uitzendbureau

Justin

Wanneer ik niet in m’n kantoor ben neemt Zorro (Pomsky, kruising Husky en Pomeriaan) mijn zaken waar. Samen gaan we geen opdracht uit de weg, steken we de handen uit de mouwen en lopen graag een tandje harder. Heb je last minute een groep mensen nodig? Een avontuur buiten de landsgrenzen? We gaan de uitdaging voor je aan!

Meer privé: woon ik samen met m’n vriendin in Spijk. Met vrienden ga ik graag op pad of kijk ik een potje voetbal in de Euroborg. M’n leven heb ik prima op orde, ik buffel voorlopig nog even vrolijk verder. Work hard play harder.

[email protected]

Aysha - Snel Uitzendbureau

Aysha

Wanneer je bij ons binnen loopt zie je me direct zitten, grote lach, kleine dame achter de grote schermen. Ook al ben ik maar 1.63 hoog, administratief reik ik vele malen verder. Terwijl Justin en Janneke rondvliegen om de wereld te veroveren zorg ik ervoor dat alles op kantoor lekker loopt.

Meer privé: ik heb een geweldige dochter en een hele lieve vriend. In het weekend gaan we er graag op uit. Wanneer het weer slecht is vind je me heerlijk op de bank met een kop thee en een goed boek voor mijn neus.

[email protected]

Janneke - Snel UItzendbureau

Janneke

Met een lach op m’n gezicht loop ik overal naar binnen. In deze regio liggen de kansen voor het oprapen. Je moet ze zien en er dan vol voor gaan! Springen doe ik echter niet zomaar, ik denk graag wat stappen vooruit. Zo creëren we voor elke situatie de beste oplossing. Met Aysha op kantoor en een ferme grip op de planning krijg ik van Justin de ruimte om de wereld te veroveren.

Ik heb veel interesses en verveel me daarom nooit. De week mag van mij ook wel 10 dagen hebben! Ik heb een hele leuke vriend, wel moet hij me delen met mijn andere grote passie, (klassieke) muziek. Ik speel graag in een orkest of koor, of thuis achter de piano. Ook werk ik vaak samen met m’n zus voor verschillende theater- en muziekproducties. Tot slot doe ik om fit te blijven veel aan sport: o.a. HIT training, squash en skeeleren.

[email protected]

Alex

Als accountant houd ik van cijfers en procedures, maar nog meer van de mensen en verhalen achter de cijfers. Ik ben dienstverlenend ingesteld, met het stellen van goede vragen draag ik graag bij aan de ontwikkeling van anderen. 

Ik woon samen met mijn lieve vrouw en zoontje in Bedum. Muziek is mijn passie, ik speel cornet bij Brassband Immanuël en dirigeer het jeugdorkest van Wilhelmina Bedum. Daarnaast ben ik bestuurlijk actief bij St. Avondmuziek Uithuizermeeden. 

[email protected]

Stefan

Geen project is mij te groot! Als projectleider van de sloopafdeling kun je me inmiddels overal in het land vinden. Met de sloophamer in mijn rechter hand, en de planning in mijn linker zorg ik er voor dat er geen pand aan ons voorbij gaat, die we niet hebben gestript.

Samen met mijn geweldige vrouw wonen we in Groningen.
‘Ondernemen is mijn passie en geloof mijn fundament’, begin over één van beide zaken en je bent voorlopig nog niet van me af!

[email protected]

Tim

Ik ben Tim Bouwes, 20 jaar oud en ben woonachting in Sint Annen waar ik ben geboren en getogen. Nadat ik meerdere jaren zelf alle dagen tussen de koeien heb gestaan vond ik het tijd voor een andere uitdaging.

Ik ga me bij Snel Uitzendbureau richten op de agrarische sector, op acquisitie en recruitment, en als de planning het toe laat stap ik zelf op de trekker.

Naast mijn werk wat bij Snel ben ik student aan het Noorderpoort in Farmsum, waar ik de opleiding AOT volg. Wat mij zeer aanspreekt is de sociale betrokkenheid van het team van Snel en de korte lijntjes met de medewerkers.

Wil je meer van mij of van ons werk weten? De koffie staat klaar!

[email protected]