afbeelding

Scholing en ontwikkeling

Er is tegenwoordig veel aandacht voor (om)scholing en ontwikkeling van werknemers. Door ontwikkelingen op de arbeidsmarkt of bijvoorbeeld de Corona crisis kan het zo zijn dat werknemers anders ingezet moeten worden.

Wij vinden het ook belangrijk dat onze werknemers de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen. Een drietal werknemers volgt in het kader van ‘NL leert door’ een adviestraject bij een loopbaancoach. De overheid heeft hiervoor subsidiegelden beschikbaar gesteld. De regeling was al heel vlot volgeschreven, maar is per 1 december opnieuw geopend.

Verder heeft Snel een subsidieaanvraag ingediend voor de SLIM-regeling. Deze regeling stimuleert scholing en ontwikkeling in het MKB. Met deze gelden worden periodiek gesprekken met onze werknemers ingepland. Ook hier is het doel om mogelijkheden tot scholing en ontwikkeling te onderzoeken en eventueel gepaste middelen in te zetten.

Zo werken we samen aan prettige werkomstandigheden, waarbij de werknemer voldoening en plezier in het werk heeft en de inlener tevreden is met zijn personeel.

Win-win! 

laat je reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Spring naar toolbar