afbeelding

Snel breidt uit!

Nieuwe collega! Even voorstellen..

Vanaf 1 juni is het team van Snel Uitzendbureau uitgebreid met Alex van der Laan. Hij werkt hier inmiddels al een maand dus het is de hoogte tijd om hem even voor te stellen!

‘Ik ben Alex van der Laan, 31 jaar oud en ik woon nu met mijn vrouw en zoontje in Bedum. Hiervoor heb ik ook in Roodeschool en Uithuizermeeden gewoond, dus ik ken de regio. Na 10 jaar in de accountancy te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een andere uitdaging. Het aanbod van Snel kwam dus op een goed moment! 

Snel Uitzendbureau heeft passie en ambitie. Met een jonge groep worden mooie dingen bereikt, daar draag ik graag aan bij. Momenteel zijn we bezig met certificeringstraject voor de SNA. Dat betekent veel procedures bijschaven en dossiers op orde krijgen. De werkwijze zal ook wat aangepast moeten worden, dat zullen werknemers en opdrachtgevers ook wel meekrijgen. Om dit proces zoveel mogelijk te stroomlijnen is een mooie, maar ook complexe eerste opdracht.

Wat mij ook aanspreekt is de maatschappelijke en sociale betrokkenheid van Snel. Er is aandacht voor scholing van werknemers en contact met opleidingsinstituten om de opleidingen beter aan te laten sluiten op de praktijk. Ook op dat vlak kan en wil ik graag bijdragen.

En wil je meer van mij of van ons werk weten? De koffie staat klaar!’

laat je reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Spring naar toolbar