afbeelding

Talent uit de Eemsdelta – Marije

Talent uit de Eemsdelta!

Graag stel ik u voor aan Marije.

Marije is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Scheikunde. Ze heeft daar een Bachelor en een Master opleiding Scheikunde gedaan. Haar voorkeur gaat uit naar organische chemie, katalyse en bio-chemie.

Marije wil haar kennis en capaciteiten graag inzetten bij  een bedrijf wat in het Noorden van Nederland gevestigd is.

Profiel

Bachelor Scheikunde – Bachelor thesis: Colloidal clusters of hematite superballs                                                                                                                                                                                                                 Master Scheikunde – Molecular Sciences – Master thesis: Photocatalytic fixation of carbon and nitrogen at the origin of life                                                             

Ervaring

Naast mijn studie heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan en heb ik ervaring op gedaan als bestuurslid van verschillende organisaties. Ook heb ik als tutor andere studenten begeleid en bijles gegeven aan middelbare scholieren in scheikunde en natuurkunde.

Eigenschappen

Doelgericht, loyaal, kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Per direct beschikbaar!

‘ Mijn master Chemie was een combinatie van alle soorten chemie; analytisch, organisch, an-organisch, catalyse en bio-chemie. Ik wil me graag blijven ontwikkelen bij een organisatie en heb daarom een hele flexibele instelling. Duurzaamheid is voor mij een belangrijk thema en daarom wil ik graag mijn steentje bij dragen aan de ontwikkeling van duurzame technologieën.‘

                     Geïnteresseerd in Marije? Neem contact op met Snel Uitzendbureau!

                 0595 – 252 117 –  www.sneluitzendbureau.nl[email protected]

laat je reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Spring naar toolbar