afbeelding

Talent uit de Eemsdelta – Joachim

Ik wil u graag voorstellen aan ons eerste talent Joachim.

Joachim wil graag zijn kennis en capaciteiten inzetten bij een bedrijf in de regio Eemsdelta, aangezien deze regio voorop loopt in het ontwikkelen van duurzame energie en het aanleggen van een circulaire economie.

Profiel
Opleiding MBO Milieubeheer Milieufunctionaris – HBO Milieukunde

Richting
Energiemanagement & Klimaat

Thema’s
Energie- en milieuzorgsystemen, Klimaat, Bodem, Water, Milieuwetgeving, Luchtkwaliteit, Geografische informatiesystemen, Afval en Emissiebeheersing

Cursussen
Minor Vitale Bodem, Minor Duurzame Energie & Groene Grondstoffen, Emissies in het Activiteitenbesluit, VCA, Basiscertificaat Marifonie

Eigenschappen
Pro actief, hart voor het milieu, creatief en ondernemend

Beschikbaar per direct!

‘Ik vind het belangrijk om mijn kennis actueel te houden en aan te vullen. Ik ben iemand die denkt in oplossingen. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat de aanpak tussentijds wordt gewijzigd om het uiteindelijke doel te bereiken. Tijdens mijn studies heb ik geleerd om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Naast mijn opleidingen heb ik ook cursussen gevolgd om mij breder te ontwikkelen.‘

__________________________________________________________________________________________________________________________________

                     Geïnteresseerd in Joachim? Neem contact op met Snel Uitzendbureau!

                     0595 252-117 – www.sneluitzendbureau.nl[email protected]

laat je reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Spring naar toolbar