Vacature vakantiewerk

Wil je in de vakantie wat bijverdienen en zoek je daarvoor leuk vakantiewerk dat goed verdient? Dan ben je bij Snel Uitzendbureau aan het goede adres! Je vindt bij ons een groot en gevarieerd aanbod aan vacatures voor vakantiewerk op verschillende plaatsen in Noordoost Groningen. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers en werkgevers die vacatures open hebben staan voor vakantiewerk in uiteenlopende branches. Ben je op zoek naar vakantiewerk? Bekijk onze vacatures! Staat er geen vacature voor vakantiewerk tussen wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bijverdienen met vakantiewerk? 

De vakantieperiode is een ideale tijd om eens lekker wat bij te verdienen. Ben je op zoek naar een manier om je spaarpot flink te spekken? Spaar je voor een vakantie met je vrienden en vriendinnen? Of heb je een ander spaardoel voor ogen die je snel wilt bereiken? Met vakantiewerk kun je de tijd die je in jouw vakantie hebt goed besteden. Snel Uitzendbureau heeft diverse vakantiewerk vacatures openstaan. Met deze tijdelijke banen kun je in korte tijd veel uren maken en verdien je goed. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Bekijk dan snel eens onze vacatures, meld je bij ons aan of neem contact op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

<< Meld je nu aan bij SNEL Uitzendbureau! >>

Vakantiewerk vacatures in diverse branches

Snel Uitzendbureau werkt voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Een groot deel van onze opdrachtgevers is geregeld op zoek naar werknemers die ze tijdelijk in kunnen zetten in drukke periodes. Bij ons vind je dan ook vacatures voor vakantiewerk in uiteenlopende branches. Daarbij kun je denken aan vakantiewerk in de schoonmaak, in de agrarische sector, als administratief medewerker, in de bouw of in de productie. Maar uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. 

<< Benieuwd naar de mogelijkheden? Vind hier al onze vacatures! >>

Vacatures voor vakantiewerk in Groningen

Snel Uitzendbureau werkt voor verschillende opdrachtgevers in Groningen. Onze opdrachtgevers zoeken met regelmaat werknemers die voor kortere tijd voor ze aan het werk kunnen. Dit is voor jou de perfecte gelegenheid om in je vakantie te werken en goed bij te verdienen. Wij hebben voornamelijk vacatures voor vakantiewerk beschikbaar in Noordoost Groningen, zoals in Winschoten, Eemshaven en Uithuizen, maar bekijk ook zeker eens de bijbanen in Delfzijl en Appingedam

<< Lees hier alles over onze bijbanen in Delfzijl en Appingedam >> 

Vakantiewerk Uithuizermeeden

Doordat Snel Uitzendbureau gevestigd is in Uithuizermeeden, hebben wij regelmatig vacatures voor vakantiewerk in Uithuizermeeden. Net als in de rest van de provincie Groningen, hebben wij ook in Uithuizermeeden vakantiewerk beschikbaar in meerdere branches, waardoor er altijd wel iets voor jou tussenzit. Woon jij dus in de regio en ben je op zoek naar vakantiewerk in Uithuizermeeden? Dan ben je bij Snel op de juiste plek!

Vakantiewerk in Usquert en Roodeschool 

Zoals gezegd is Snel Uitzendbureau actief in Noordoost Groningen in verschillende plaatsen. In Usquert en Roodeschool hebben wij een aantal opdrachtgevers zitten die met regelmaat op zoek zijn naar vakantiekrachten. In de afgelopen jaren hebben wij dan ook al veel matches gerealiseerd tussen kandidaten en werkgevers en een hoop vacatures kunnen vullen voor vakantiewerk in Usquert en Roodeschool. Ben je op zoek naar vakantiewerk in Usquert of zoek je vakantiewerk in Roodeschool? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op.

Uploading
Spring naar toolbar