Vacatures en werk in de Eemshaven 

Snel Uitzendbureau heeft veel openstaande vacatures in uiteenlopende sectoren en branches in en nabij de Eemshaven. Dit zijn vacatures voor allerlei dienstverbanden: fulltime dienstverband, tijdelijk dienstverband of parttime dienstverband. En we hebben vacatures voor verschillende opleidingsniveaus, van ongeschoold tot WO niveau. Zoek je een baan in de Eemshaven? Dan gaat Snel Uitzendbureau graag voor jou aan de slag! We werken voor verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar personeel in de Eemshaven. Lijkt je dit wat? Meld je dan gelijk bij ons aan! 

Meld je aan >>

Vacatures voor werk in diverse branches in de Eemshaven

Wij hebben een groot aanbod aan werk in de Eemshaven en in de nabije omgeving hiervan. Je kunt hierbij denken aan werk in de techniek, afvalverwerking, groensector, bouwsector, agrarische sector, haven en in de offshore sector. Met onze jarenlange ervaring, grote netwerk en vele opdrachtgevers waarvoor wij werken, willen wij voor jou aan de slag gaan om een baan te vinden die bij je past.

Vacatures en werk voor alle opleidingsniveaus

Snel Uitzendbureau biedt daarbij ook een grote diversiteit in opleidingsniveaus die gevraagd worden in de vacatures. We hebben vacatures die geschikt zijn voor ongeschoolde kandidaten, voor kandidaten die een middelbaar of hoger beroepsonderwijs hebben afgerond en voor WO niveau. Onze opdrachtgevers hebben uiteenlopende vacatures openstaan en zoeken personeel van alle opleidingsniveaus. 

Wist je trouwens dat Snel Uitzendbureau jou ook de mogelijkheid biedt om opleidingen bij ons te volgen om de juiste diploma’s en/of certificaten te behalen? Op deze manier vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt en kun je snel aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. 

Verschillende dienstverbanden in de Eemshaven Delfzijl

Onze opdrachtgevers in de Eemshaven nabij Delfzijl zoeken personeel voor verschillende dienstverbanden. Dus of je nu op zoek bent naar een fulltime dienstverband van 40 uur in de week, een parttime dienstverband of een nul-uren dienstverband (oproepbasis), bij Snel Uitzendbureau vind je het allemaal. Geef bij je aanmelding bij Snel Uitzendbureau aan voor hoeveel uur in de week jij werk zoekt in de Eemshaven, zodat onze specialisten dit kunnen opnemen in je profiel en wij tot de beste match tussen jou en je toekomstige werkgever kunnen komen. 

Wil jij werken in de Eemshaven? 

Lijk het jou gaaf om te werken in de Eemshaven? Dan is Snel Uitzendbureau je graag van dienst! Bij ons kun gemakkelijke je CV uploaden en je gegevens achterlaten. Geef daarbij aan wat jouw wensen zijn en welke ambities je voor de toekomst hebt. Op deze manier maken wij een profiel voor je en waarmee onze specialisten voor je aan de slag gaan. Zodra wij een match hebben met een van onze opdrachtgevers in de Eemshaven, hoor je gelijk van ons! Meld je snel aan en wie weet werk jij straks in de Eemshaven! 

Uploading
Spring naar toolbar