Snel Uitzendbureau Eemshaven

Door de jaren heen is Snel Uitzendbureau, door succesvolle inzet op grote sloop- en demontagewerkzaamheden, vlot gegroeid. Inmiddels levert Snel personeel in veel meer sectoren, zoals de bouw, groen, industrie en uiteraard in de Eemshaven.

De Eemshaven is een fantastisch werkgebied waar ontzettend veel gebeurt. Een groot deel daarvan is gericht op offshore wind, wat ook Snel Uitzendbureau niet is ontgaan. Hierom richt Snel zich met een vestiging van het uitzendbureau in de Eemshaven sinds 2020 ook op deze sector. Na een tip van Heleen van Wijk sloot Snel zich aan bij de MOI Offshore Energy Community, een community met flex-werkplekken in de Eemshaven (Nijlicht). Snel Uitzendbureau is de tweede huurder en heeft dankzij de MOI Community haar Offshore Wind netwerk flink kunnen uitbreiden.

Eemshaven werk

De Eemshaven is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in de productie van offshore windenergie. Met de groei van de offshore windenergie is ook het werk in deze branche fors gestegen. Er liggen in de Eemshaven dus volop kansen voor enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een leuke en innovatieve baan. Met de vestiging van ons uitzendbureau in de Eemshaven, proberen wij deze mensen te koppelen aan de verschillende beschikbare Eemshaven vacatures. We doen dit bij Snel Uitzendbureau in de Eemshaven op verschillende manieren. Heb je zelf vacatures in de Eemshaven beschikbaar en ben je op zoek naar medewerkers? Dan is het mogelijk dat wij jou offshore personeel uitzenden! Ook als dit om tijdelijke dienstverbanden gaat, is het mogelijk onze offshore mensen aan je uit te lenen? Lees je dit en ben je juist op zoek naar werk in de Eemshaven? Snel Uitzendbureau helpt je graag verder! Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Op zoek naar ander werk in het noorden van het land? Naast de vestiging in Eemshaven, heeft SNEL tevens een vestiging van haar uitzendbureau in Uithuizermeeden.

Team Eemshaven

Justin - Snel Uitzendbureau

Justin Wieringa
Eigenaar

Planning & Personeel  06-82667207
[email protected]

Janneke - Snel UItzendbureau

Janneke Kuiper
Eigenaar

Planning & Personeel 06-82667207
[email protected]

Alex van der Laan
Finance & Control

Finance & Control 0595-252117
[email protected]

Uploading
Spring naar toolbar